Cooking: Συνταγή για φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα μαγιονέζα!

2014-11-24 16:31

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (4 άτομα)

  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια
  • 1 φλιτζ. μαγιονέζα
  • 1 κουταλάκι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές ξίδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  •  

Τρόπος παρασκευής:

  1. 1- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με το ξίδι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
  2. 2- Κατόπιν προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  3. 3- Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. 4- Στο μεταξύ πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε σε τηγάνι-γκριλ σε δυνατή φωτιά για περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλοψημένα τα θέλουμε.
  5. 5- Σερβίρουμε τα φιλέτα περιχύνοντάς τα με το μείγμα μαγιονέζα

Επαφή

Γιάννης Κανελλόπουλος giakanellopoulos@gmail.com