Όταν όλα παν καλά... δε με νοιάζει καν... που πάνε!
Αρχική Σελίδα > Cooking: Συνταγή για φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα μαγιονέζα!
Cooking: Συνταγή για φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα μαγιονέζα!
2014-11-24 16:31
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (4 άτομα)
4 φιλέτα μοσχαρίσια
1 φλιτζ. μαγιονέζα
1 κουταλάκι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ξίδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής:
1- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με το ξίδι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
2- Κατόπιν προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
3- Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
4- Στο μεταξύ πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε σε τηγάνι-γκριλ σε δυνατή φωτιά για περίπου 5-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλοψημένα τα θέλουμε.
5- Σερβίρουμε τα φιλέτα περιχύνοντάς τα με το μείγμα μαγιονέζα